Početna Gradske teme 4. Humanitarna FIT šetnja na Fruškoj gori za Sigurnu žensku kuću!

4. Humanitarna FIT šetnja na Fruškoj gori za Sigurnu žensku kuću!

0

Četvrta po redu “Humanitarna FIT šetnja za žene na Fruškoj gori” pod sloganom “Žene ženama” održaće se 14.04.2019. u 11.55h ispred doma PSD „Železničar“ Novi Sad na Popovici.

Kao i prethodne tri akcije, FIT šetnja je u znaku podrške onima kojima je to najpotrebnije: deo sredstava od humanitarnog tiketa u iznosu od 200 dinara biće uplaćeno „Sigurnoj ženskoj kući“ u Novom Sadu, prihvatilištu za žene i decu ugrožene porodičnim nasiljem.

Pre same šetnje sledi kratko fitness zagrevanje i otvaranje humanitarne akcije.

Za četvrtu FIT šetnju odvojili smo dve staze za pešačenje, dužu od 10 km i kraću od 5 km, a učesnice biraju kojom će stazom ići!

Ovu humanitarnu akciju će svojom pesmom otvoriti ženski tamburaški sastav „La banda“. Takođe, za učesnice partneri i prijatelji manifestacije pripremili su i mnoštvo poklona.

Skup je zakazan za 11,30h kod okretnice na Popovici, a linija gradskog autobusa broj 74 vozi do samog starta šetnje i biće pojačana na dan manifestacije.

Prijava učešća u humanitarnoj šetnji vršiće se na dan pešačenja ispred doma PSD „Železničar“ Novi Sad na Popovici. Sve dame koje se prijave i ostave svoje podatke dobijaju startne brojeve i učestvuju u nagradnoj igri.

Više informacija o samoj šetnji možete pronaći OVDE  ili na stranici PDS “Železničar” Novi Sad. 

Foto: Promo