Početna Gradske teme 4. Humanitarna FIT šetnja na Fruškoj gori za Sigurnu žensku kuću!

4. Humanitarna FIT šetnja na Fruškoj gori za Sigurnu žensku kuću!

Četvrta po redu “Humanitarna FIT šetnja za žene na Fruškoj gori” pod sloganom “Žene ženama” održaće se 14.04.2019. u 11.55h ispred doma PSD „Železničar“ Novi Sad na Popovici.

Kao i prethodne tri akcije, FIT šetnja je u znaku podrške onima kojima je to najpotrebnije: deo sredstava od humanitarnog tiketa u iznosu od 200 dinara biće uplaćeno „Sigurnoj ženskoj kući“ u Novom Sadu, prihvatilištu za žene i decu ugrožene porodičnim nasiljem.

Pre same šetnje sledi kratko fitness zagrevanje i otvaranje humanitarne akcije.

Za četvrtu FIT šetnju odvojili smo dve staze za pešačenje, dužu od 10 km i kraću od 5 km, a učesnice biraju kojom će stazom ići!

Ovu humanitarnu akciju će svojom pesmom otvoriti ženski tamburaški sastav „La banda“. Takođe, za učesnice partneri i prijatelji manifestacije pripremili su i mnoštvo poklona.

Skup je zakazan za 11,30h kod okretnice na Popovici, a linija gradskog autobusa broj 74 vozi do samog starta šetnje i biće pojačana na dan manifestacije.

Prijava učešća u humanitarnoj šetnji vršiće se na dan pešačenja ispred doma PSD „Železničar“ Novi Sad na Popovici. Sve dame koje se prijave i ostave svoje podatke dobijaju startne brojeve i učestvuju u nagradnoj igri.

Više informacija o samoj šetnji možete pronaći OVDE  ili na stranici PDS “Železničar” Novi Sad. 

Foto: Promo