Početna Party Time Koncert Emine Jahović u nedelju u Novom Sadu

Koncert Emine Jahović u nedelju u Novom Sadu

0

Nakon što je pre mesec dana izbacila novi singl i spot za pesmu „Vukovi“, a pre toga i pesmu “Prsten” u saradnji sa reperima Coronom i Rimskim, jedna od najpopularnijih pevačica Emina Jahović još jednom je dokazala da po kvalitetu produkcije i izgledu svojih spotova nimalo ne zaostaje za svetskom scenom. Ista je situacija i sa nastupima. U nedelju, 7. aprila, od 18 časova ona će nastupiti u BIG tržnom centru, gde će uživo izvesti svoj najnoviji hit, ali i mnoge druge.

„Drago mi je da konačno imam priliku da pesmu ‘Vukovi’ uživo izvedem i pred publikom u Novom Sadu. Ova numera zauzima posebno mesto u mom srcu jer u sebi nosi veliku emociju i za nju sam sama pisala tekst. Još mi je draže što je moja publika uspela da prepozna tu emociju i što je pesma nakon samo nekoliko sati postala hit. Moj tim i ja spremamo još mnogo toga novog ali ne želim previše da otkrivam, više volim da iznenadim“, rekla je popularna pevačica.

Pored ove izrazito emotivne balade koja na Youtube-u broji više od tri miliona pregleda, Eminini fanovi moći će ovog vikenda da uživaju u energičnom nastupu i hitovima koji su obeležili njenu karijeru. Samo neke od tih numera biće „Posle mene“, „Druga“, „Još ti se nadam“, „Da l’ ona zna“ i mnoge druge.

Ulaz na koncert je slobodan, a obožavaoci će imati priliku da se nakon nastupa upoznaju i fotografišu sa Eminom.

Foto: Promo