Početna Aktuelno Aktivista Milan Vujić uspešno operisan nakon napada na Bulevaru Evrope

Aktivista Milan Vujić uspešno operisan nakon napada na Bulevaru Evrope

Mladi aktivista Milan Vujić, koji je preksinoć prebijen na Bulevaru Evrope, danas je uspešno operisan u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako kaže njegov otac Milenko Vujić, Milan se oseća dobro i svestan je, a operisao ga je načelnik klinike i uradio dobar posao, kao i celo osoblje.

“Operacija je prošla uspešno, a informacija koju imam je da će pokušati da ga otpuste iz bolnice što pre i da Milan dođe na kućno lečenje, zbog kovida”, navodi Milenko Vujić.

Na pitanje da li je porodica dobila dodatne informacije od policije, koja je juče uhapsila osumnjičenog za napad, on napominje da nije.

“To saopštenje policije koje je izašlo je dosta nejasno – mi ne znamo da li je osumnjičeni priveden kod sudije, a inicijali su izbačeni jer bi se moglo vrlo lako identifikovati ko je u pitanju. To bi, doduše, štetilo i sudskom postupku”, priča otac studenta Pravnog fakulteta u Novom Sadu, koji je podelio fotografiju sina na Tviteru uz poruku da je mladić dobro.

Slučaj napada na mladića izazvao je ogromnu pažnju javnosti zbog navoda o političkoj pozadini fizičkog obračuna sa Vujićem. Reagovale su brojne političke i građanske opcije, uz apele da se prestane sa osvetama zbog različitih političkih stavova, dok je policija saopštila da je privela 22-godišnjeg Novosađanina i da će protiv njega podneti krivičnu prijavu.

Milan Vujić je rekao da dobro poznaje napadača jer je reč o njegovom prijatelju iz detinjstva. Više o svim detaljima ovog nemilog događaja možete pročitati OVDE.

Izvor: 021
Priredila: M. Ćirić
Foto: Prinscreen