Početna Gradske teme Autobusi GSP-a menjaju trasu zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Temerinskoj

Autobusi GSP-a menjaju trasu zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Temerinskoj

0

Saobraćaj u delu Temerinske ulice biće zabranjen od četvrtka, 28. aprila zbog sanacije karbonskih traka na nadvožnjaku i ugradnje portala.

GSP je saopštio da su od danas, 26. aprila zbog istih radova izmenjene trase pojedinih autobuskih linija koje prolaze ispod podvožnjaka u Temerinskoj ulici.

Trasu menjaju autobuske linije 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 i to na sledeći način:

Linije 5 i 5N

Smer sa Temerinskog puta – Od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi će skretati desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Avijatičarskog naselja – Od raskrsnice Ulice Jovana Subotića i Kisačke ulice autobusi će skretati levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linije 21, 22, 23, 24 i 30

Smer sa Železničke stanice – Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer iz mesta – Od raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice autobusi će saobraćati Partizanskom ulicom, skretati levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.

Na izmenjenom delu trase autobusi na linijama broj 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 koristiće redovna stajališta drugih linija.

Radovi bi trebalo da budu gotovi do 4. maja.

Izvor: 021.rs
Foto: NSHronika.rs