Početna Gradske teme AZRA Tribute bend i DJ Bazz večeras na Trgu slobode!

AZRA Tribute bend i DJ Bazz večeras na Trgu slobode!

0

_ADR8876

Sneg koji je juče ponovo pao u Novom Sadu nije obeshrabrio Novosađane, već ih okupio na Trgu slobode zahvaljujući sjajnom muzičkom programu.
Za početak večeri uživali su najmlađi u nastupu dva hora, hor vrtića “Kalimero” iz Novog Sada i POP hor Krsmanac. Od 19h slušali smo nastup Total benda, a od 20h muziku po izboru DJ Vu Skeng b2b Friski.

_ADR8689

Večeras od 19h na centralnoj bini nastupiće AZRA Tribute bend “Ravno do dna”, pa će svi ljubitelji legendarnih hitova ove grupe moći da uživaju.

_ADR8679

Od 20h slušaćemo muziku po izboru DJ Bazz.

_ADR8946

U drvenoj kućici koju smo ustupili dečijim i humanitarnim ustanovama od danas se nalazi organizacija “Čepom do osmeha”. Svratite do njihove kućice, ostavite plastične čepove, jer prihod od njihove prodaje odlazi u humanitarne svrhe.

_ADR8847

Provozajte se fijakerom, vašu fotografiju uz zvanični hešteg #NSWinterFest postavite na društvene mreže, a fotografije sa najviše lajkova obradovaćemo zimovanjem na Kopaoniku. Pobednike ćemo proglasiti 1. februara na našoj Fejsbuk stranici.

_ADR8601

Na panoima možete pogledati izložbu o Poljskoj, koja je realizovana uz pomoć Ambasade Poljske i UK Parobrod.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 2. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Autor: NsHronika

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here