Početna Gradske teme Beočinci organizuju humanitarni karneval za lečenje bebe Lane Jovanović

Beočinci organizuju humanitarni karneval za lečenje bebe Lane Jovanović

0

Humanitarni Karneval za Lanin prvi korak održaće se u ponedeljak, 14. septembra sa početkom u 16.30 časova na platou Doma kulture u Beočinu.

Misija i cilj ovog karnevala je da se u što većoj meri prikupe sredstva za lečenje bebe Lane Jovanović iz Rakovca, koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1, progresivne smrtonosne bolesti, za čiji lek je potrebno prikupiti sumu od neverovatnih 2,1 miliona dolara i obezbediti dodatnih 300 do 400 hiljada dolara za bolničke i druge troškove.

Karneval za Lanin prvi korak organizuje Udruženje hranitelja, usvojitelja i roditelja “Radosnica” iz Beočina, a pozivu na učešće odazvali su se brojni scenski umetnici, profesionalni animatori, pozorišta, deca Beočina i drugi izvođači koji će učiniti da program manifestacije bude što zabavniji.

Sadržaje će upotpuniti i ljudi velikog srca iz raznih udrženja iz opštine Beočin, brojni vinari, proizvođači meda, individualni proizvođači hrane, delikatesa i rukotvorina koji će na bazaru manifestacije prodavati svoje proizvode isključivo u humanitarne svrhe za Lanu Jovanović.

Događaj je podržan i od strane opštine Beočin, Kuturnog centra opštine Beočin, JKP NS Tržnica i mnogih drugih kompanija i prijatelja koji su izašli u susret kao tehnička podrška.

Izvor: 021
Foto: Promo