Besplatni engleski za konobare 12. juna

Besplatni engleski za konobare 12. juna

SHARE

Besplatni čas engleskog pod naslovom “Engleski za konobare”, na kome će svi koji rade kao konobari/konobarice imati prilike da se pripreme za nadolazeću letnju sezonu, održaće se u utorak, 12. juna u Američkom kutku.

Kurs će voditi ​​Adam Pikvens, preduzetnik sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom.

Čas će uključivati teme kao što su: dočekivanje i pozdravljanje – kako ostaviti dobar utisak; osnovni termini – ključne stvari u restoranskom poslu i kako se one kažu na engleskom; kako pomoći – biti strpljiv, slušati, raditi zajedno sa mušterijom, biti pro-aktivan; napojnice – razlike u kulturama; kako dobiti što više u napojnicama; račun i plaćanje – različiti načini na koje ljudi koji govore engleski traže da plate, očekivanja u pogledu plaćanja karticama, deljenje računa, da li je napojnica uključena; šta raditi u neprilikama – meni na engleskom, aplikacija za prevođenje, pitati šta žele pa pronaći odgovarajuću stavku na meniju, itd.

Čas će trajati dva sata i otvoren je za učesnike koji poseduju srednji nivo poznavanja engleskog, po mogućnosti one koji rade ili će raditi kao konobari/konobarice, ili u ugostiteljstvu.

Konkurs je otvoren do 10. juna do ponoći, a samo odabrani kandidati biće obavešteni o rezultatima konkursa.

Za čas je potrebno da se prijavite popunjavanjem formulara koji se nalazi na sajtu. Počinje u 18 sati.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR