Početna Gradske teme Besplatni grupni termini klizanja za decu u Ledenoj šumi

Besplatni grupni termini klizanja za decu u Ledenoj šumi

U cilju popularizacije rekreativnog klizanja i u nastojanju da se najmlađim posetiocima uoči raspusta omogući kvalitetan zimski i praznični ugođaj, “Ledena šuma“ i ove sezone kroz program saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama u Vojvodini i Srbiji, omogućuje besplatne ulaznice na klizalište za grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja i razrednih starešina.

Grupne posete moguće je zakazati svakog radnog dana u svim smenama koje su satnicom predviđene na klizalištu, u periodu od 6. do 20. decembra, 2019. godine kao i od 13. do 17. januara, 2020. godine.

Za sve one koji nemaju sopstvene klizaljke, postoji mogućnost iznajmljivanja na licu mesta.
Smene klizanja u “Ledenoj šumi“ su na dnevnom nivou raspređene u sedam smena koje traju po sat i po vremena a radno vreme klizališta je od 9 do 22.30 časova.
Zainteresovane predškolske i školske ustanove se o grupnim posetama, terminima klizanja i programskim sadržajima manifestacije “Ledena šuma“, mogu informisati putem sajta www.ledenasuma.rs

“Ledena šuma“ se ove godine održava u Novom Sadu, u periodu od 06. decembra do 19. januara, a svojim posetiocima će i ove zime tokom 45 dana trajanja, omogućiti jedinstveni spoj druženja, zabave, rekreacije i kulturnih dešavanja. Uz podršku Grada Novog Sada ovogodišnjim programom manifestacije obuhvaćeni su i svakodnevni besplatni sadržaji kao što su koncerti klasične muzike, nastupi savremenih bendova, di džej nastupi, umetnički performansi i izložbe, pozorišne predstave, edukativne radionice za decu i odrasle i još mnogo toga zanimljivog.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay