Početna Gradske teme “Bubamare”, bend “UV” i DJ XLX večeras na Trgu slobode!

“Bubamare”, bend “UV” i DJ XLX večeras na Trgu slobode!

0

IMG_0828

Prethodno veče “Novosadskog Winter Festa” obeležila je do sada najbronija “raspevana jelka”.

IMG_0926

Singing Christmas Tree ulepšali su svojim pesmama Mešoviti inkluzivni hor “Ison”, hor OŠ “Duško Radović” – “Vivak”, hor “Čenejci” i deca iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici. Nakon njih slušali smo bend “Zemljotres”, a okupljene je za kraj svojim pesmama razmrdao DJ XLX.

IMG_1254

Večeras od 18h na Singing Christmas Tree slušamo nastup hora “Bubamare” iz Bečeja. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

IMG_1057

Od 19h na centralnoj bini očekuje nas nastup benda “UV” koji najavljuju sjajnu i energičnu rok svirku večeras:

“Drago nam je što je i Novi Sad dobio jedan takav festival koji podseća na veće evropske gradove, i što u sklopu tog festivala lokalni bendovi dobijaju šansu da pokažu sugrađanima da ima i dobre muzike u našem gradu i da ima nove muzike, da ne mora sve da se vrti oko dva benda kojima je istekao rok trajanja pre 20 godina. Publika od nas može da očekuje jednu zdravu, energičnu rok svirku. Nadamo se da ćemo uspeti da prenesemo svu našu energiju na sve gledaoce i da će svi uživati u novoj autorskoj sceni Novog Sada.”

IMG_1139

Nakon njih i večeras od 20h slušamo najbolje svetske hitove po izboru DJ XLX.
Za sve tradicionaliste, ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, prodaja jelki sa busenom je počela. Svoju novogodišnju jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće.

IMG_0842

U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravila deca iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.

IMG_1046

Na Trg slobode postavili smo i veliko sanduče u koje možete da ubacite pismo Deda Mrazu. Pišite pisma i ostavljajte ih u sandučetu sve do 23. decembra, jer ćemo tog dana izvlačiti nagrade.

IMG_0099

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

IMG_1044

IMG_1028

IMG_0941

IMG_0888

IMG_1041