Početna Gradske teme Budite deo tim “NS IT Girls”

Budite deo tim “NS IT Girls”

IT girls

“NS IT Girls” organizuju devojke okupljene kao organizacija 3 novosadske IT kompanije – Execom, Hinttech i Prozone. Tokom celog leta biće održana predavanja, radionice i IT druženja.

Od utorka 30. juna 2015. godine svake druge nedelje biće održano predavanje na temu advanced IT, na najlepšoj novosadskoj plaži Štrand. Svake druge srede, od 8. jula, u kafiću “Priča” svi oni koji žele da budu “part of IT” (parola pod kojom su se NS IT Girls okupile u januaru) organizovaće se serija događaja sa ciljem “learn how to code”.

Iako su organizatorke devojke, događaji su namenjeni svima jer bez sjajnih NS momaka ne bi postojao ni NS IT, kaže jedna od organizatora ovih radionica, Jelena Kovač. IT-ijevcima lični razvoj uvek na prvom mestu i uvek se okpuljaju oko “znanja”. Leti se sve uglavnom promeni i smanji količina dostupnih sadržaja koji imaju cilj da zadovolje tu želju.
“Očekujemo da NS IT zajednica bude još jača, da ostvarimo još bolju saradnju, da svi pojedinačno budemo bolji i bogatiji znanjem kroz razmenu iskustva na ovaj letnji, relaksirajući način”, rekla je Jelena Kovač.

Autor: Ljiljana Kozarev, NsHronika.rs