Početna Gradske teme Crna Gora i ove godine kao zemlja partner Novosadskog sajma

Crna Gora i ove godine kao zemlja partner Novosadskog sajma

sajam

Crna Gora, kao zemlja partner Novosadskog sajma i ove godine, predstaviće aktuelnu turističku ponudu: program manifestacija u narednom periodu, ponudu za predstojeću zimsku sezonu u ski centrima i primorskim opštinama, cene u hotelima i privatnom smeštaju. Manifestacija koje će biti predstavljene na sajmu su Festival tamburaških orkestara koji se organizuje u Pljevljima i INART-Festival uličnih performera u Tivtu. Takođe na štandu će biti predstavljeni lokalni crnogorski specijaliteti koje će posetioci moći da degustiraju, a isti će imati mogućnost da putem nagradne igre osvoje boravak u crnogorskim hotelima.

U nastavku teksta možete pogledati šta vas sve očekuje na sajmu

29. septembar 2016.

10:00h – 19:00h Radno vreme sajma
11:00h – Zvanično otvaranje sajma (tamburaški sastav “La Banda”)
11:30h – Folklor na štandu – Predstavljanje Festivala uličnih performera Tivat
12:00h – Tamburaški sastav “La Banda” na štandu i predstavljanje Festivala tamburaških orkestara koji se održava u Pljevljima

Neposredno pre foruma potpisivanje Protokola o saradnji između Privrednih komora Srbije i Crne Gore na realizaciji zajedničkog turističkog proizvoda

13:30h – Forum “Turizam kao faktor regionalne saradnje”

20:30h -21:00h – Prijem Crne Gore “Salaš 137”, Čenej

Tokom celog dana degustacija specijaliteta mesne industrije “Goranović” i vina “Plantaže”. Izložba domaće radinosti NVU “Šarenica” Pljevlja.
Promocije filmova LTOa

30. septembar 2016.

11:00h – 13:00h – Degustacija domaćih rakija proizvodjača “Trnovača” iz Pljevalja. Tokom celog dana degustacija specijaliteta “Goranović” i vina “Plantaže”. Izložba domaće radinosti NVU “Šarenica” Pljevlja.

Autor: NsHronika