Početna Gradske teme Današnji “Heroj dana” je medicinska sestra Tanja Dolaš Vraneš

Današnji “Heroj dana” je medicinska sestra Tanja Dolaš Vraneš

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroj dana” je medicinska sestra Tanja Dolaš Vraneš i njene koleginice sestre i tehničarke sa internog odeljenja i intezivne nege Vojnomedicinskog centra Novi Sad u Petrovaradinu. Tanju je za “Heroja dana” predložila naša čitateljka Sanja, koja je na ovaj, simboličan, način, želela da joj se oduži za svaku lepu reč i prijatno obraćanje svim pacijentima, bez obzira na stres i napete okolnosti pod kojima radi. “Tanja je veoma stručna, brižna i požrtvovana, a svakom pacijentu posvećuje dovoljno pažnje i uputi lepu reč i osmeh. Zbog toga neizmerno hvala Tanji i njenom timu koji uvek pobeđuje!”, kaže Sanja.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su: Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje. 

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva