Početna Gradske teme Današnji “Heroji dana” su volonterke Natalija Kosanović i Selena Terzić iz CMC...

Današnji “Heroji dana” su volonterke Natalija Kosanović i Selena Terzić iz CMC Call-centra

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroji dana” su Natalija Kosanović i Selena Terzić, volonterke Call-centra Color Media Communications koje su tu svakog dana da se postaraju da se obezbedi pomoć svim građanima kojima je ona potrebna u vidu nabavke namirnica i lekova, plaćanja računa, šetnje kućnih ljubimaca i drugih poslova koje je potrebno obaviti izvan njihovih domova u kojima su sada u kućnoj izolaciji. Naime, ove dve mlade hrabre devojke povezuju naše volontere, kojih ima preko 130, sa preko 400 starijih osoba koje su se javile i zatražile pomoć putem CMC Call-centra. Svi stariji građani sa teritorije Novog Sada (60+) kojima je potrebna pomoć mogu da se jave na telefon: 021/472-05-12 i 063/37-60-80 svakim radnim danom od 09.00 do 16.00, a vikendom od 09.00 do 14.00 časova.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV , Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva