Početna Gradske teme Dečije igre, performans novosadske policije, humanitarna akcija i salsa party na Štrand...

Dečije igre, performans novosadske policije, humanitarna akcija i salsa party na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 21. juna, otvoren je drugi po redu “Štrand Summer Fest”.

Sve do 20. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Kao i svakog petka i juče smo vežbali BodyPump sa Trening centrom Tajs.

Nakon toga izabrali smo najlepši par Štranda za 2018. Parovi sa najviše glasova na našem Fejsbuk i Instagram profilu morali su da pokažu koliko se poznaju. Najuspešniji u tome bili su Nevena i Vladimir koji su dobili putovanje na Kopaonik.

Za kraj večeri usledio je K-POP party – Dance The Night Away. Veliki broj ljubitelja korejskog popa đuskao je i zabavljao se ispod Mosta slobode.

Danas od 17h organizujemo zaboravljenje dečije igre za najmlađe.

Od 18h sledi performans novosadske policije i druženje sa najmlađima. U saradnji sa MUP-om Republike Srbije, policijskom upravom Novi Sad, na Štrand Summer Festu će biti patrolno vozilo Interventne jedinice sa dva policajca, saobraćajni policajac na motoru, policajac iz biciklističke patrole, vodič sa službenim psom, čamac sa posadom i dva konjanika policijske brigade iz Beograda. Povedite svoje najmlađe da se fotografišu i upoznaju sa onima koji brinu o našoj bezbednosti.

Od 18h naše vredne domaćice prodavaće svoje ukusne specijalitete, a sav prihod biće doniran za operaciju devetogodišnjem Nikoli koji boluje od cerebralne paralize. Novac možete donirati i u humanitarnu kutiju koja se nalazi na festivalu. Ukoliko ne možete da nam se pridružite, pošaljite SMS 311 na 3030.

Od 20h sledi još jedna Di Luna Sangria Salsa Night. Učimo salsa korake i sjajno se zabavljamo na salsa žurki.

Dobro došli!

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangria.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Autor: NsHronika