Početna Gradske teme Deseti NS Market: Pronađite savršen božićni i novogodišnji poklon

Deseti NS Market: Pronađite savršen božićni i novogodišnji poklon

0

Novembar je period u godini kada se nalazimo na prekretnici svemoguće jeseni i praznične zime, kada duh praznovanja i proslava počinje da nas obuzima. Sada je pravo vreme da počnete da mislite i o božićnim i novogodišnjim poklonima, a i slavskim, što da ne.

Jubilarni Deseti NS Market ponudiće Novosađankama, Novosađanima i svima koji te subote budu u Novom Sadu najlepše boje, najbogatije ukuse, najunikatnije kreacije. NS Market je pravo mesto na kojem ćete pronaći savršen poklon za Vas i Vama drage ljude.

U KS “Eđšeg“ u subotu, 23. novembra, posetioci će moći da nabave ručno rađene proizvode od drveta, tekstila, metala, kože, stakla, da degustiraju domaću hranu i piće sa poljoprivrednih gazdinstava, da se prepuste čarima prirodne kozmetike…

Posetioci i izlagači će uživati u muzici DJ Jovana, a jubilarno druženje obogatiće i “POP HOR RADIO“.

Hor postoji od 2016. godine, a njime rukovodi Dušica Stojković. Izvode uglavnom strane i domaće pop hitove, a sve češće su deo raznih manifestacija u našem gradu. Imaju oko pedeset članova, među kojima dominiraju žene raznih generacija, ali su veoma dobrodošli i muški pevači. Među članovima nalaze se domaćice, pravnici, frizeri, konobari, zdravstveni radnici… Iako je hor amaterski, veoma je dobro organizovan, a njihovi nastupi su uvek zapaženi.

Kao i uvek, biraće se Naj štand, a povodom jubilarnog događaja obezbeđeni su pokloni iznenađenja za izlagače i publiku.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay