Početna Gradske teme DESIGNERS CHRISTMAS TREES u Mercator Centru

DESIGNERS CHRISTMAS TREES u Mercator Centru

Emerik Fransoa  (1)

U saradnji sa Mercator Centrom, ove godine Serbia Fashion Week i magazin Hello! prvi put organizuju projekat Designers Christmas Trees.

Dvadeset najboljih dizajnera iz Srbije i regiona, sa dvanaest poznatih gostujućih dizajnera iz sveta, izložiće novogodšnje jelke koje su lično dizajnirali u Mercator Centrima u Beogradu i Novom Sadu.

Jelke poznatih dizajnera posetioci Mercator Centra biće u prilici da vide od 1.12. u Novom Sadu, a od 2.12. u Beogradu. Izložba koju će pratiti animacije za odrasle i decu, biće postavljena do 15. januara 2016. godine.

Jedan od najpoznatijih svetskih kreatora visoke mode Emerik Fransoa povodom svog učešća u projektu je izjavio: “Izuzetno sam počastvovan pozivu Color press gorup, Serbia Fashion Week i Mercator Centra da učestvujem u ovakvom projektu. Ovakve jelke redovno su postavljene u Parizu i osim što su tu dadodatno da ulepšaju praznike one imaju i jedan od najlepših ciljeva a to je da usreće nekog jer je akcija humanitarnog karaktera.

Emerik Fransoa je poznat u svetu mode po svojoj težnji ka definisanju tajne senzualnosti koja ističe lepotu žene. Rad na linijama i perspektivama je najvažniji za njegove kreacije. Izvajana u korsetu, žena kakvu vidi Eymeric Francois nosi haljine koje senzualno prikazuju njenu siluetu. Teško je reći nešto više o njegovom radu. Morate “osetiti” njegove haljine kako biste ih razumeli, i sasvim sigurno će Vas osvojiti.

Emerikovu lično dizajniranu jelku svi posetioci Mercator Centra u Beogradu biće u prilici da vide od 2. decembra.

Sve jelke u sklopu Designer Christmas Trees izložbe će biti na prodaju, a kompletan prihod ide u humanitarne svrhe.

PRAZNIKE TREBA DOČEKATI SA STILOM!

Autor i foto: NsHronika.rs