Početna Gradske teme Dimitrije Grgić i Frikom zajedno sa mališanima na turniru u Novom Sadu

Dimitrije Grgić i Frikom zajedno sa mališanima na turniru u Novom Sadu

IMG_0158

U susret Olimpijskim igrama u Riju, kompanija Frikom u saradnji sa Vojvođanskom bankom je proteklog vikenda organizovala turnir u Novom Sadu, ispred sportskog centra “Spens”, u više sportskih disciplina. Manifestacija je realizovana sa ciljem da podstakne sportski duh među najmlađima, a u svečano ju je otvorio naš olimpijac Dimitrije Grgić, takmičar u streljaštvu, paljenjem olimpijske baklje.

IMG_0082

Učesnici su se takmičili u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, tenisu, trčanju i drugim disciplinama, a takođe su imali priliku da pošalju pisma podrške svojim omiljenim sportistima. Grad koji bude poslao najviše poruka Olimpijcima u toku turnira, dobiće poklon od kompanije Frikom po završetku svih održanih turnira.

IMG_0305

Kompanija Frikom je pripremila iznenađenje za sve ljubitelje sporta i na tržište lansirala sladoled Baklju osvežavajućeg ukusa narandže, u jedinstvenoj ambalaži Olimpijske Baklje, sa poklon lopticom skočicom. Svi mališani, koji vole sport i navijanje, mogu da pošalju poruku podrške svom omiljenom sportisti koristeći kod iz sladoleda, a najkreativnije očekuje lepo iznenađenje.

frikom

Autor: NsHronika
Foto: Promo