Početna Gradske teme Direktor RTV-a podneo ostavku

Direktor RTV-a podneo ostavku

Srdjan_Mihajlovic_RTV

Upravni odbor Radio-televizije Vojvodine saopštio je juče da je na sednici konstatovao ostavku koju je podneo generalni direktor RTV Srđan Mihajlović.

Mihajlović je, kako se navodi, u svojoj ostavci naveo da je posle više od tri godine vođenja Javnog medijskog servisa u kojem je, zajedno sa saradnicima sprovodio misiju, viziju i organizacione, programske i finansijske promene u duhu samog bića Radio televizije Vojvodine, procenio da je u interesu RTV-a da se povuče sa mesta generalnog direktora, radi njenog daljeg rada i razvoja.

– Želim svim zaposlenima na RTV-u, kao i njenim gledaocima i slušaocima, da budu uz nju, kao što ću biti i ja – kaže se u ostavci Mihajlovića.

Upravni odbor RTV je saopštio i da je na mesto vršioca dužnosti generalnog direktora imenovan dosadašnji zamenik direktora Miodrag Koprivica.

Na jučerašnjoj sednici Upravni odbor je doneo odluku o raspisivanju konkursa za izbor novog generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine. Upravni odbor se zahvalio Srđanu Mihajloviću na radu i saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu.

Mihajlović je ostavku ponudio Upravnom odboru pre šest dana zbog smene programskog direktora Slobodana Arežine.

Izvor: 021
Foto: Medija Centar Beograd