Početna Gradske teme Doček: Promocija u Sremskim Karlovcima i Futogu

Doček: Promocija u Sremskim Karlovcima i Futogu

Pokretna kulturna stanica Karavan nastavlja svoju avanturu po Novom Sadu, predstavljajući jedinstven Doček. U drugoj nedelji promocije Dočeka 2020. i 7528. Karavan će biti na tri lokacije, od kojih će dve biti i van Novog Sada.

Lokacije, datum i vreme rezervirano za Karavan naredne sedmice su sledeći:

  • 30. decembar – 2. januar – TC Promenada – od 17 do 20.30 časova
  • 3. januar – Sremski Karlovci (Trg) – od 15 do 18 časova
  • 4. januar – Futog (Kulturni Centar) – od 16 do 19.30 časova

Informacije možete pronaći na sajtu Dočeka.

Pored promocije programa za 13. januar, zajedno sa Gigs tix timom, Karavan će olakšati kupovinu ulaznica za nastupe nekih od izvođača uz koje će Novi Sad dočekati 7528. godinu.

Kroz Doček 2020. i 7528. godine Novi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta, podiže kapacitete kreativne industrije i slavi jedinstvo različitosti buduće Evropske prestonice kulture. Spajanje vizuelne umetnosti i muzike, kao univerzalnih jezika koje svi razumemo, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji će Novosađanima i gostima grada pružiti jedinstven audio-vizuelni doživljaj.

Podsećamo, svi događaji u okviru Dočeka 2020. biće besplatni, u centru grada, na otvorenom i trajaće tokom čitavog dana, dok će Doček 7528. biti u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica, kao i servisne informacije važne za sam dan oba Dočeka biće na sajtu Dočeka na Facebook stranici i na Instagram stranici.

Autor: NsHronika
Foto: Promo