Početna Gradske teme “Donesi” je sada “Glovo” u Novom Sadu

“Donesi” je sada “Glovo” u Novom Sadu

0

Platforma za dostavu hrane “Donesi”, prestala je sa dostavom porudžbina u Novom Sadu, a njihovo poslovanje preuzima “Glovo”, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti dostave.

“Glovo” je preuzeo “Donesi” i u drugim gradovima u Srbiji.

“Donesi” je prestao sa poslovanjem u Novom Sadu i skoro 30 gradova i sav sadržaj sa aplikacije i web sajta već je prebačen na “Glovo”. Isto će se kroz nekoliko dana desiti i u glavnom gradu Srbije, Beogradu.

Korisnici “Donesi” aplikacije u Novom Sadu će biti preusmereni na “Glovo” kroz personalizovane linkove, gde će jednostavan proces prijavljivanja biti moguć u samo nekoliko koraka. Istovremeno, korisnici “Donesi” web sajta će biti preusmereni na “Glovo” web sajt.

Svi restorani koji su prethodno bili deo “Donesi” ponude sada su dostupni na “Glovo” aplikaciji, tako da korisnici “Donesi” platforme mogu i dalje da uživaju u svojoj omiljenoj hrani, piću i grickalicama. “Glovo” aplikacija sadrži više od 2.500 restorana u Srbiji, uključujući “McDonald’s”, “Foodić”, “Index House”, “Panter”, “Kuću Kobasice”, kao i mnoga druga popularna lokalna mesta i brendove.

Osim hrane, “Glovo” se udružio sa “Idea” i “Mercator” supermarketima i brendovima kao što su “Tehnomanija”, “Aksa”, “Laguna”, “DM”, “Dr.Max” i “Gazprom” i “Vulkan”, a omogućava i dostavljanje namirnica i domaćih proizvoda, poput mesa i ribe, poklona, cveća, osvežavajućih pića i proizvoda za lepotu i negu, proizvoda za bebe, knjiga.

Branimir Đurović, direktor “Glovo Srbija”, ovim povodom kaže da mu je zadovoljstvo da objavi lepu vesti, a to je da su završili preuzimanje “Donesi” platforme u Novom Sadu, kao i u još 30 gradova i opština.

“Naporno smo radili kako bismo obezbedili sav omiljeni sadržaj korisnika u najkraćem vremenskom roku. Čvrsto verujemo da ćemo spajanjem Glovo i Donesi sadržaja i operativne ekspertize u jednu platformu, uz minimalne promene u korisničkom iskustvu i sa više ponuda i promocija, korisnicima pružiti još bolji sveukupni doživljaj i zadovoljstvo”, poručuje Đurović.

“Glovo” je u maju najavio da su sprovedena preuzimanja kompanija “Delivery Hero grupe” kako bi se proširio u centralnoj i istočnoj Evropi.

Gradovi u Srbiji koji su u potpunosti prešli na Glovo platformu su: Niš, Novi Sad, Kragujevac, Pančevo, Subotica, Leskovac, Pirot, Smederevo, Sombor, Čačak, Šabac, Zrenjanin, Jagodina, Kraljevo, Kruševac, Požarevac, Sremska Mitrovica, Užice, Aranđelovac, Valjevo, Vranje, Vrbas, Vrnjačka Banja, Vršac, Zaječar.

“Glovo” je pionirska aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, posluje u jugozapadnoj Evropi, istočnoj Evropi i podsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike sa restoranima, lancima prehrambenih proizvoda, apotekama i maloprodajnim objektima, a obuhvata i kategoriju “bilo šta” koja omogućava korisnicima da naruče sve što žele.

Za više informacija posetite: https://about.glovoapp.com/en/

Autor: NSHronika.rs
Foto: Glovo/Promo