Početna Gradske teme Dunavski NS Market na Ribarskom ostrvu

Dunavski NS Market na Ribarskom ostrvu

0

Nakon nekoliko meseci u kojima smo smo se borili sa izazovima pandemije, NS Market pokreće novi ciklus druženja Novosađana sa kreativcima, zanatlijama, malim proizvođačima i umetnicima.

Pred nama je prvi Dunavski NS Market koji će se održati od 27. i 28. juna 2020. (subota i nedelja), od 11 do 21 sat, na Ribarskom ostrvu, omiljenom mestu za odmor i druženje Novosađana.

Ribarsko ostrvo nalazi se tri kilometra od centra grada. Zbog bogate vegetacije, na ovom poznatom mestu za odmor je danju debela hladovina i prijatna tišina, a mirisi specijaliteta iz restorana pozivaju na uživanja.

Trinaesto druženje u organizaciji NS Marketa biće po prvi put na otvorenom kraj Dunava, u prijatnoj i lepo uređenoj bašti Gastro bara “Berta“, koji je novi partner u realizaciji događaja. Odlično je pozicioniran na Ribarskom ostrvu, a njihovo dvorište u svakom trenutku može da primi nekoliko stotina posetilaca.

Svima koji su navikli na ručno rađene proizvode, prirodnu kozmetiku, atraktivne aksesoare, domaću hranu sa vojvođanskih gazdinstava, pružiće se prilika da nabave sve ono što im je u proteklih nekoliko meseci nedostajalo. Izlagačima će biti omogućeni optimalni uslovi za predstavljanje i prodaju proizvoda, a za posetioce biće priređen zabavni i muzički program, edukativne radionice i pokloni.

NS Market izlagačima nudi atraktivan prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju proizvoda i usluga na društvenim mrežama.

Zainteresovani izlagači/ce svoje prijave mogu nam slati na mail adresu: novosadskimarket@nsmarket.rs ili ih kontaktirati putem telefona 060/533-55-07. Dokumenti za prijavu i informisanje su dostupni i na stranici www.nsmarket.rs

Period ranih prijava traje do 15. juna 2020.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay