Početna Gradske teme Duško Radosavljević povukao ostavku na mesto predsednika Saveza antifašista Vojvodine

Duško Radosavljević povukao ostavku na mesto predsednika Saveza antifašista Vojvodine

0

Profesor Duško Radosavljević povukao je ostavku na mesto predsednika Saveza antifašista Vojvodine, navodi se u saopštenju koje je Radosavljević prosledio listu Danas.

On za Danas navodi da je odluku o povlačenju ostavke doneo nakon konsultacija sa kolegama.

“Nakon konsultacija u Savezu antifašista Vojvodine i Savezu antifašista Srbije, svestan odgovornosti za nesmetano delovanje Saveza antifašista Vojvodine, povlačim ostavku, podnetu 11. aprila. Smrt fašizmu – sloboda narodu”, navodi Duško Radosavljević.

Pre desetak dana u Beogradu je održana sednica GO Saveza antifašista Srbije, gde je Glavni odbor nedvosmisleno dao svoju punu podršku dosadašnjem radu Duška Radosavljevića na funkciji predsednika SAV-a, za željom da on svakako nastavi da je i dalje obavlja.

“Sa iznenađenjem smo konstatovali odsustvo druga Duška Radosavljevića, predsednika SAV-a, kao što smo, i sa još većim iznenađenjem, u listu Danas, videli razlog nedolaska. Jedina tačka dnevnog reda sastanka je budućnost SAFS-a u svetlu današnje teške i veoma složene političke situacije, u Srbiji u celini, ali i u Vojvodini”, navodi u pismu Aleksandar Kraus, predsednik SAFS.

Više o ostavci Radosavljevića čitajte OVDE.

Izvor: Danas
Foto: Printscreen/YouTube