Početna Gradske teme EPS pozvao građane da sami očitaju brojila

EPS pozvao građane da sami očitaju brojila

Elektroprivreda Srbije najavila je da će, u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa, u okviru redovnih aktivnosti očitati brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

– Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana molimo sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte – poručili su iz EPS-a.

Osim toga, oni navode da građani mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem mejla slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mejl adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivno područje Vojvodine je prijavastanja.ev@eps.rs

– Kao društveno odgovorna kompanija molimo kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa. Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja koronavirusa. Sve aktivnosti „Elektroprivrede Srbije“ usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije – navode iz EPS-a.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay