Početna Travel Club Virtuelna tura kroz kulturne ustanove i znamenitosti Novog Sada

Virtuelna tura kroz kulturne ustanove i znamenitosti Novog Sada

Turistička organizacija Novog Sada pripremila je niz aktivnosti pomoću kojih promoviše Novi Sad, kao i celu Srbiju. TONS je otvorio virtuelna vrata mnogih novosadskih kulturnih ustanova te svi zainteresovani mogu saznati nešto više o svom gradu na društvenim mrežama i sajtu novisad.travel.

Kampanjom „Ostani kod kuće – upoznaj Novi Sad” svi posetioci ovog sajta će biti u prilici da čuju zanimljive priče o znamenitim ženama našeg grada, o kućama u podgrađu, o palatama u Novom Sadu, a trenutno mogu obići i brojne ustanove kulture u našem gradu.

Na sajtu Turističke organizacije Novog Sada (novisad.travel) objavljen je kalendar događaja u narednom periodu. To je još jedan od sjajnih načina kako da ispunite svoje vreme tokom izolacije. Neki od pomenutih virtuelnih događaja koji su dostupni do kraja aprila su: video-vođenje kroz izložbu „Inspirisani Italijom”, tura kroz Muzej Vojvodine, tura Petrovaradinskom tvrđavom, obilasci Muzeja grada Novog Sada, kao i brojna korisna onlajn predavanja.

Među ponuđenim dešavanjima su i dokumentarni filmovi, pozorišne predstave, kolekcije slika, kao i akcije poput „Pisci kod vas”, koju organizuje Gradska biblioteka.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay