Početna Gradske teme EXIT i NIS traže mlade heroje

EXIT i NIS traže mlade heroje

0

JR1cT675RLWxUUiZ

“EXIT” festival i kompanija “NIS” objavili su konkurs pod nazivom “Youth Heroes” – priznanje za mlade heroje Srbije iz četiri oblasti: obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma i kulture i umetnosti.

Konkurs je otvoren do 11. februara, a pravo prijave imaju svi mladi sa državljanstvom Srbije ili sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije uzrasta od 15 do 30 godina, koji imaju posebna dostignuća, nagrade, priznanja iz pomenutih oblasti.

– Tražimo mlade heroje, pokretače pozitivnih promena. Mlade ljude koji uprkos svemu i svima, svaki dan vredno rade, uče, stvaraju, inspirišu druge i bore se da daju svoj maksimalni doprinos da promene svoj život i svoje okruženje na bolje – kažu u EXIT -u.

Kandidata može predložiti organizacija, druga osoba ili se može prijaviti samostalno putem slanja popunjenog konkursnog obrasca i fotokopije dokumenata, koji potvrđuju navode iz konkursnog obrasca, kao što su diplome i uverenja o obrazovanju, priznanja i nagrade iz oblasti delovanja, izvode iz medija itd.

Konkursni obrazac se može preuzeti na ovom linku. Prijave sa popunjenim konkursnim obrascem slati na email exitfoundation@exitfest.org do 11. februara.

Pobednici za 2016. godinu biće proglašeni u martu 2017, nakon čega će im na svečanosti proglašenja biti dodeljena priznanja. Svi pobednici dobiće ulaznice za “EXIT Avanturu” (Exit+Sea Dance Festival) i kurseve za lično usavršavanje HR centra, a prvoplasirane u svakoj kategoriji očekuje i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara.

Izvor: Novisad.com
Foto: Promo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here