Početna Gradske teme Festival zanatskog piva sledeće nedelje u “Fabrici”

Festival zanatskog piva sledeće nedelje u “Fabrici”

beers-1283566_640

Treći “Novosadski festival zanatskog piva” biće održan u SKCNS Fabrici i Quarteru, 7. i 8. oktobra, od 15 sati do ponoći.

Za razliku od prethodnih, zbog velikog interesovanja, ovaj festival će trajati dva dana, sa duplim brojem izlagača, pa će posetioci moću da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova poput Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison…

– Na oktobarskom izdanju festivala izdvajamo lepu priču pivare “Prvo Viško Pivo”, koja je rezultat internacionalnog prijateljstva dvaju ljubitelja piva koje traje više od decenije. Pivo se za sada kuva u Norveškoj i ‘drito’ stiže u SKCNS Fabriku na degustaciju. Debitanti na festivalu su takođe lokalne pivare “3bir”, “Južni Vepar”, “Knez” i iskusne pivare “Medvedgrad” iz Zagreba, koji dolaze sa specijalnim kamionetom donoseći zanimljivi spoj kraft pivarstva i antikvarnih automobila – kažu organizatori iz SKCNS.

Prodaja ulaznica je preko Gigstix prodajnih mesta, a broj karata je ograničen. Cena ulaznice u pretprodaji je 300 dinara po danu festivala, a od 7. oktobra koštaće 500 dinara po danu festivala.

Izvor: Novisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay