Početna Gradske teme Frajlama dodeljena nagrada za najprodavaniji album

Frajlama dodeljena nagrada za najprodavaniji album

0

Frajle sa nagradom

“Frajle” uvećavaju kolekciju nagrada. Ovog puta album “B strana ljubavi” proglašen je najprodavanijim u protekloj godini, u izdanju PGP RTS-a. Bilo je veselo na dodeli zlatnog CD-a, a čestitke su stizale sa svih strana.

Čast nam je što su ‘Frajle’ sa nama. One su najbolje i gde će drugo nego kod najboljih – istakao je Radmilo Cvijović, direktor PGP RTSa.

Frajle sa Natasom Kovacevic i Lenom Kovacevic

Dobroj atmosferi doprinele su i Nataša Kovačević, za čiju Fondaciju se odvaja deo od prodatih diskova, kao i Lena Kovačević.

Od sveg srca želim da se zahvalim ‘Frajlama’, jer su pored svih obaveza razmišljale da urade nešto humano i pruže podršku i mojoj Fondaciji, koja pomaže sportistima. Danas dve devojčice iz Novog Sada i Vršca mogu da treniraju sa novom opremom, a nabavili smo i Ani Jovović, prvakinji u plivanju, protezu. Hvala im što imaju velikog udela u tome – sa osmehom na licu rekla je Nataša Kovačević.

Frajle i Natasa Kovacevic

Naravno, Frajle su kao i uvek bile veoma raspoložene.

Svaki put kad smišljate nešto novo morate da budete još kreativniji, još inovativniji i uvek pomalo drugačiji da biste napravili taj važan korak ka cilju, a to je da se naša muzika i pesme koje stvaramo što pre prihvate i da traju. Drago nam je što u svemu tome imamo odličan tim sa dobrom energijom koji doprinosi da pred publikom budemo samo bolje i što smo i za treći album imale PGP RTS kao pravog partnera u svemu tome – rekle su članice benda “Frajle” na dodeli nagrada.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo