Početna Gradske teme Frajlama dodeljena nagrada za najprodavaniji album

Frajlama dodeljena nagrada za najprodavaniji album

Frajle sa nagradom

“Frajle” uvećavaju kolekciju nagrada. Ovog puta album “B strana ljubavi” proglašen je najprodavanijim u protekloj godini, u izdanju PGP RTS-a. Bilo je veselo na dodeli zlatnog CD-a, a čestitke su stizale sa svih strana.

Čast nam je što su ‘Frajle’ sa nama. One su najbolje i gde će drugo nego kod najboljih – istakao je Radmilo Cvijović, direktor PGP RTSa.

Frajle sa Natasom Kovacevic i Lenom Kovacevic

Dobroj atmosferi doprinele su i Nataša Kovačević, za čiju Fondaciju se odvaja deo od prodatih diskova, kao i Lena Kovačević.

Od sveg srca želim da se zahvalim ‘Frajlama’, jer su pored svih obaveza razmišljale da urade nešto humano i pruže podršku i mojoj Fondaciji, koja pomaže sportistima. Danas dve devojčice iz Novog Sada i Vršca mogu da treniraju sa novom opremom, a nabavili smo i Ani Jovović, prvakinji u plivanju, protezu. Hvala im što imaju velikog udela u tome – sa osmehom na licu rekla je Nataša Kovačević.

Frajle i Natasa Kovacevic

Naravno, Frajle su kao i uvek bile veoma raspoložene.

Svaki put kad smišljate nešto novo morate da budete još kreativniji, još inovativniji i uvek pomalo drugačiji da biste napravili taj važan korak ka cilju, a to je da se naša muzika i pesme koje stvaramo što pre prihvate i da traju. Drago nam je što u svemu tome imamo odličan tim sa dobrom energijom koji doprinosi da pred publikom budemo samo bolje i što smo i za treći album imale PGP RTS kao pravog partnera u svemu tome – rekle su članice benda “Frajle” na dodeli nagrada.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo