Početna Gradske teme Fruškać predstavio tajnu onlajn mapu Fruške gore

Fruškać predstavio tajnu onlajn mapu Fruške gore

Udruženje “Fruškać” predstavilo je ovih dana na internetu tajnu mapu Fruške gore, koja će vas odvesti do predivnih skrivenih lokacija (štekova), objekata, jezera i drugih atrakcija naše (jedine) obližnje planine.

Mapa vam otkiva i gde možete da prenoćite, vodi vas kroz zone zaštite, a sadrži pešačke i biciklističke staze. Sjajna opcija na mapi jeste i izbor aktivnosti koje nudi Fruška gora – na primer, gde možete da iznajmite bicikl, bavite se jahanjem konja ili pak uživate u degustacijama domaćih vina.

Istražujući Frušku goru poslednjih godina, naišli smo na sva ta super mesta i onda se rodila ideja da vam sve to predstavimo objedinjeno na jednom mestu. I što je najvažnije, sve smo lično obišli i uverili se da ono što se nalazi na mapi zaista zaslužuje da budu tu. Ovo je samo deo fruškogorske ponude koje smo uspeli da zabeležimo, zajedno ćemo uspeti još više – poručuje se u saopštenju “Fruškaća”, te dodaje da svako ko želi da se nađe na mapi može da se javi na i-mejl adresu partners@fuskac.net i pošalje što više informacija o svom objektu ili usluzi.

Na našem sajtu nećemo predstavljati neregistrovane objekte, domaćinstva i usluge, objekte koji su zatvoreni za javnost i objekte koje smatramo da nisu zanimljivi za našu ciljnu grupu – napominju autori mape.

Izvor: mojnovisad.com

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here