Početna Gradske teme Gojković: Izlivi mržnje ne mogu da pobede rezultate

Gojković: Izlivi mržnje ne mogu da pobede rezultate

0

Članica Predsedništva SNS Maja Gojković osudila je skidanje zastave Srbije tokom jučerašnjih demonstracija u Novom Sadu i demoliranje prostorija SNS.

“Najoštrije osuđujem vandalski čin grupe demonstranata u Novom Sadu koja je skidanjem zastave Srbije pokazala da ne poštuje državne simbole naše zemlje, a demoliranjem prostorija Srpske napredne stranke, nedopustive izlive mržnje. Kao Novosađanka zgrožena sam takvim nedoličnim ponašanjem”, navela je Gojković.

Srbija je demokratska zemlja u kojoj građani imaju pravo da mirno protestuju, ali niko nema pravo da se nasilno ponaša, izaziva i podstrekava mržnju i nasilje, dodala je.

“Uverena sam da ovakav besprizorni primitivizam i odraz političke nemoći inspiratora ovih incidenata neće obeshrabriti borbu za normalnu i uspešnu Srbiju, niti može umanjiti njene rezultate ni u Novom Sadu ni u čitavoj zemlji. Ovakvi izlivi mržnje od onih koji čitav svoj program baziraju na linču političkih neistomišljenika, ne mogu da pobede rezultate i marljiv rad”, zaključila je Gojković.

Izvor: RTV
Foto: CMC