Početna Gradske teme Grad Novi Sad raspisao konkurs za podršku mladima u ruralnim sredinama

Grad Novi Sad raspisao konkurs za podršku mladima u ruralnim sredinama

0

Gradska uprava za privredu raspisala je javni poziv za dodelu sredstava za podršku mladima u ruralnim područjima na teritoriji Grada Novog Sada u 2022. godini.

Glavni cilj ovog Javnog poziva jeste demografska obnova ruralnih područja na teritoriji Grada Novog Sada, kao i promocija inovativnog poljoprivrednog sektora radi podsticanja mladih ljudi da ostanu da žive i rade na selu, ali i da stvaraju nova radna mesta za sebe i svoju porodicu.

Iznos bespovratnih sredstava koja će se dodeljivati iznosi 28.000.000 dinara. Bespovratna sredstva mogu da dobiju proizvođači u sektoru proizvodnje povrća, voća, grožđa i cveća.

Podnosioc prijave može podneti samo jednu prijavu po Javnom pozivu, a maksimalan iznos je 1.200.000 dinara bez PDV-a. Prilikom razmatranja podnetih prijava, neće se priznavati investicije i kupljena oprema pre raspisivanja Javnog poziva.

Poziv je objavljen na zvaničnom sajtu Grada www.novisad.rs i Gradske uprave za privredu www.privredans.com, a biće otvoren sve do 5. jula, do 20.00 časova.

Pravo učešća i sve uslove za učešće na Javnom pozivu možete pogledati na linku OVDE.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay