Početna Gradske teme Grad organizuje “Info dan” za udruženja građana

Grad organizuje “Info dan” za udruženja građana

0

Gradska uprava za zaštitu životne sredine organizovaće “Info dan” 18. aprila 2022. godine za udruženja građana, povodom raspisivanja Javnog konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje programa i projekata iz oblasti zaštite životne sredine na teritoriji grada Novog Sada za 2022. godinu.

U okviru “Info dana” će biti data bliža objašnjenja o neophodnoj dokumentaciji za prijavu na Javni konkurs (Prijavni obrazac i Revidirani obrazac prijave i dr), kao i smernice za pripremu predloga programa/projekta. Javni konkurs će u narednom periodu raspisati Gradska uprava za zaštitu životne sredine, a pravo na prijavu imaće udruženja građana koja žele da realizuju projekte ili programe.

Cilj “Info dana” je da se udruženja građana koja žele da se prijave na Javni konkurs bliže upoznaju sa uslovima i načinom priajve, pripremom predloga programa/projekta, načinom sufinansiranja, kao i obavezama udruženja.

Novosađanima će u 2022. godini biti dostupno ukupno 93 miliona dinara za unapređenje energetske efikasnosti.

Sva zainteresovana udruženja mogu da prijave svoje predstavnike i učešće do četvrtka 14. aprila 2022. godine, na e-mail adresu: jelena.simala@uprava.novisad.rs.

“Info dan” će biti održan u Istorijskom arhivu Grada Novog Sada, na adresi Filipa Višnjića broj 2a, sa početkom u 10 sati, prenosi portal gradske info.

Izvor: gradske info / blic.rs
Foto: Pixabay