Početna Gradske teme GSP raspisao tender za angažovanje radnika preko omladinske zadruge

GSP raspisao tender za angažovanje radnika preko omladinske zadruge

0

Gradski prevoznik je raspisao tender za angažovanje radnika preko omladinske zadruge za poslove koji bi trajali do 120 dana. U GSP-u su planirali da za angažovanja upotrebe 6.050.000 dinara i ugovor će važiti 12 meseci.

Kako se navodi, osobe koje budu angažovane će raditi nekoliko različitih poslova kao što su brojanje putnika u autobusima i obrada podataka (VII stepen stručne spreme), anketiranje putnika zarad analize kvaliteta pružanja usluga ili za izradu određenih projekata i studija (IV stepen) i kontrola realizacije reda vožnje na polaznim tačkama na linijama gradskog saobraćaja (III i IV stepen).

Takođe, preko agencije na određeni period će se zaposliti i osobe koje će kontrolisati ulazak i izlazak putnika iz autobusa (III i IV stepen), spremati vozila ili radne prostorije (III stepen), pripremati vozila za predstojeću sezonu, i raditi povremene, periodične kontrole putnika na ulaznim kapijama Međumesne autobuske stanice i izlaznim kapijama za vozila, spremati preduzeće, perone i čekaonice na Međumesnoj autobuskoj stanici i raditi druge poslove koji se pojavljuju u kraćem vremenskom periodu ili periodično.

Tender je otvoren do 24. aprila.

Autor: 021.rs
Foto: JGSP Novi Sad/Facebook