Početna Gradske teme GSP raspisao tender za angažovanje radnika preko omladinske zadruge

GSP raspisao tender za angažovanje radnika preko omladinske zadruge

Gradski prevoznik je raspisao tender za angažovanje radnika preko omladinske zadruge za poslove koji bi trajali do 120 dana. U GSP-u su planirali da za angažovanja upotrebe 6.050.000 dinara i ugovor će važiti 12 meseci.

Kako se navodi, osobe koje budu angažovane će raditi nekoliko različitih poslova kao što su brojanje putnika u autobusima i obrada podataka (VII stepen stručne spreme), anketiranje putnika zarad analize kvaliteta pružanja usluga ili za izradu određenih projekata i studija (IV stepen) i kontrola realizacije reda vožnje na polaznim tačkama na linijama gradskog saobraćaja (III i IV stepen).

Takođe, preko agencije na određeni period će se zaposliti i osobe koje će kontrolisati ulazak i izlazak putnika iz autobusa (III i IV stepen), spremati vozila ili radne prostorije (III stepen), pripremati vozila za predstojeću sezonu, i raditi povremene, periodične kontrole putnika na ulaznim kapijama Međumesne autobuske stanice i izlaznim kapijama za vozila, spremati preduzeće, perone i čekaonice na Međumesnoj autobuskoj stanici i raditi druge poslove koji se pojavljuju u kraćem vremenskom periodu ili periodično.

Tender je otvoren do 24. aprila.

Autor: 021.rs
Foto: JGSP Novi Sad/Facebook