Početna Gradske teme “Hajka na smeće” u subotu na Fruškoj gori

“Hajka na smeće” u subotu na Fruškoj gori

0

Udruženja Ekotopia i Hiking Tour Serbia organizuju akciju čišćenja Fruške gore koja je zakazana za subotu, 11. jul.

Za ovu akciju obezbeđen je prevoz, zaštitna oprema, piće i kotlić, kao i poklon majica. Polazak je planiran za subotu, 11. jula u 10 časova sa železničke stanice u Novom Sadu (kod Lokomotive).

Broj učesnika je ograničen na 30, svako ko želi da učestvuje neophodno je da se prijavi i tom prilikom kaže koju veličinu majice nosi. Možete se prijaviti tako što ćete poslati vaše ime i prezime na neku od stranica, Ekotopia ili Hiking Tour Serbia.

“Prva u nizu akcija čišćenja Fruške gore je pred nama. Uz pomoć dobrih i plemenitih ljudi uspeli smo da obezbedimo sve što nam je neophodno kako bi naša lepotica sijala svojim punim sjajem. Svi učesnici imaju organizovan autobuski prevoz iz Novog Sada do Fruške gore i nazad, obezbedili smo vodu, zaštitnu opremu kao i džakove i rukavice. Nakon akcije okrepićemo se vege čorbicom koja će biti pripremljena za tu priliku. Takođe, svaki učesnik na poklon dobija i majicu. Dođite da se družimo, šetamo, uživamo u prirodi i damo naš skromni doprinos u očuvanju planine čiji smo česti gosti”, navodi se u pozivu organizatora.

Svi zainteresovani mogu da se prijave i dobiju dodatne informacije preko Fejsbuk ili Instagram stranice Hiking Tour Serbia ili na broj telefona +381643757891.

Izvor: NSU
foto: Pixabay