Početna Gradske teme Hor OŠ “Dušan Jerković” danas na “Novosadskom Winter Festu”

Hor OŠ “Dušan Jerković” danas na “Novosadskom Winter Festu”

0

Na Trgu slobode u Novom Sadu počela je praznična čarolija, jer je u toku treći festival “Novosadski Winter Fest”

Juče je na Singing Christmas Tree by Vojvođanska banka nastupio omladinski pop-rock orkestar Soundcheck Orchestra.

Pre nastupa hora, prisutnima se obratila zamenica ambasadorke Izraela, Dženi Sedov, povodom jevrejskog praznika Hanuka koji je počeo 2. decembra. Zamenica je upalila i jednu od svetiljki na Hanuka drvetu koje se nalazi na “Novosadskom Winter Festu” i prisutne upoznala sa time kako Jevreji obeležavaju ovaj praznik.

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupiće hor OŠ “Dušan Jerković”.

Ovogodišnji “Novosadski Winterfest” će trajati do 29.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree”, organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput “vojvođanske gibanice”, “mađarskog kolača” i “američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i “Novogodišnji fijaker” u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, “Old Timer Photo-Boot”, “Winterfest kapija”, “Licidersko srce” i “Krila Anđela” za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

“Novosadski Winter Fest” organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama “Color Media Communications” i ” Ninamedia”, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, Promenada šoping centar, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici – Novosadski Winter Fest.