Početna Gradske teme Hor vrtića “Kalimero”, POP hor Krsmanac, Total bend i DJ Vu Skeng...

Hor vrtića “Kalimero”, POP hor Krsmanac, Total bend i DJ Vu Skeng b2b Friski večeras na Trgu slobode!

_ADR8207

“Novosadski Winter Fest” od juče je ponovo na Trgu slobode i na istom mestu biće sve do kraja manifestacije, 2. februara.

_ADR8246

Najmlađi su juče na centralnoj bini ponovo mogli da uživaju u lutkarskoj predstavi “Čudotvorni izvor” koju smo organizovali uz pomoć prijatelja iz Minaque.

_ADR8251

Na panoima od juče je postavljena izložba o Poljskoj, a otvaranju izložbe prisustvovala je Joanna Budišin, ataše za kulturu, nauku i promociju Ambasade Poljske.

_ADR8389

Sinoć je na Trgu slobode bilo tango veče. Prisutni su uživali u nastupu udruženja “Todo Tango”, a plesnim parovima su mogli i da se pridruže.
Nakon tango ritmovima, slušali smo muziku po izboru DJ duo Vantiz sa Delta radija.

_ADR8538

Večeras od 18h na centralnoj bini nastupiće dva hora, hor vrtića “Kalimero” iz Novog Sada i POP hor Krsmanac.

_ADR8401

Od 19h slušaćemo nastup Total benda koji najavljuju brze ritmove kako bi se uz kuvano vino još bolje zagrejali:
“Winter Fest je fantastičan. Omogućava lokalnim bendovima da se pokažu u svom gradu, pred svojom publikom. To sve ukomponovano sa pratećim štandovima omogućava posetiocima potpun doživljaj. Publika ce od nas dobiti sat vremena različite , kvalitetne domaće muzike. Podseticemo publiku na par Colinih pesama koje su čuli na tom istom trgu za novu godinu. Zatim par pesama klasičnih rok bendova Riblje Čorbe, Kerbera i Amadeusa… nesto od ExYU- Parni Valjak, Merlin… s’ obzirom da je hladno, uglavnom će biti brži ritam, da uz kuvano vino malo zagrejmo publiku.”

Od 20h na centralnoj bini muziku pušta DJ Vu Skeng b2b Friski.

_ADR8375

U drvenoj kućici koju smo ustupili dečijim i humanitarnim ustanovama od danas se nalazi organizacija “Čepom do osmeha”. Svratite do njihove kućice, ostavite plastične čepove, jer prihod od njihove prodaje odlazi u humanitarne svrhe.

_ADR8165

Provozajte se fijakerom, vašu fotografiju uz zvanični hešteg #NSWinterFest postavite na društvene mreže, a fotografije sa najviše lajkova obradovaćemo zimovanjem na Kopaoniku. Pobednike ćemo proglasiti 1. februara na našoj Fejsbuk stranici.

_ADR8174

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 2. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Autor: NsHronika