Početna Gradske teme “Hrana budućnosti”, vikend na Spensu!

“Hrana budućnosti”, vikend na Spensu!

secujski2

Peti multidisciplinarni Kongres “Ishrana budućnosti” održaće se 26. i 27. septembra 2015. godine u Sportskom poslovnom centru Vojvodina. Organizatori najavljuju jedinstven događaj u svetu. U okviru seminara će se pričati o zdravijem i srećnijem načinu života.

Za Novi Sad je značajna tema zdravlja o kojoj će biti reči tokom dva dana seminara, koja govori o novom načinu ishrane, drugačijem pristupu rešavanja problema, isto tako o odnosu prema drugim ljudima. Sa druge strane Kongres je značajan za Grad Novi Sad kako bi grad bio mapiran ne samo u Evropi nego i u svetu kao značajna lokacija za održavanje kongera koji promoviše zdravlje“, rekao je Goran Sečujski, član gradskog veća za privredu.

Secujski

Predavači koji će u toku dva dana govoriti na temu zdravlja su stručnjaci i naučnici, a prisutni će moći i da čuju lična iskustva ljudi koji su u jednom momentu života zbog zdravstvenih problema odlučili da promene svoje navike koje se tiču zdravlja.
Biće izloženo 85 radova, i jedanaest praktičnih radionica i jedna panel diskusija iz oblasti zdravog načina života. Pored predavača iz Srbije biće prisutni i predavači iz Republike Makedonije, Republike Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, Velike Britanije, Slovenije, Austrije, Kanade, Hrvatske i Novog Zelanda.
Svi zainteresovani o novom pogledu na život i temama koje su vezane za zdravlje mogu besplatno da slušaju. Cilj seminara je da edukuje ljude o brizi za sopstveno zdravlje kako bi oni jednog dana bili prenosioci tog znanja.

Autor i foto: Ljiljana Kozarov, NsHronika.rs