Početna Gradske teme Humanitarac iz Čerevića trči maraton za Teodoru Milić

Humanitarac iz Čerevića trči maraton za Teodoru Milić

0

borislav_1

Borislav Bućan iz Čerevića učestvovaće na Beogradskom ultramaratonu 24. septembra, a tom prilikom će i sakupljati novac za lečenje Teodore Milić, obolele od retkog oblika leukemije.

Borislav je odlučio da ovu aktivnost iskoristi u humanitarne svrhe i svaki pređeni kilometar posveti Teodori. On će aktivirati kompanije, privatnike i druge sponzore koji su željni da učestvuju i doniraju 100 dinara po svakom kilometru koji istrči.

“Teodori će trebati 138.000 evra za lečenje do 25. oktobra, a nadam se da ću svojom akcijom privući ljude voljne da pomognu i doniraju. Bilo bi idealno da se uključi makar petnaestak firmi, a ne radi se svakako o ogromnim sumama, ali bi Teodori mnogo značile”, navodi on.

borislav_2

Kako dodaje, već ima nekoliko zainteresovanih preduzetnika koji bi da ga podrže u neobičnom poduhvatu.

Trka u kojoj učestvuje trajaće šest sati.

Borislav poziva sve zainteresovane da mu se jave kako bi bio sklopljen i ugovor, a prava i obaveze realizovane. Njegov broj telefona je 064/11-70-567, a mejl borislav.bucan@gmail.com.

Teodora Milić je učenica iz Novog Sada koja je teško bolesna. Do sada su se za nju založili građani širom Srbije u velikom broju akcija, ali i dalje nedostaju novčana sredstva. Više o akcijama za Teodoru OVDE.

Autor: Gorica Nikolin
Foto: 021