Početna Gradske teme Humanitarna akcija prikupljanja odeće za beskućnike u četvrtak

Humanitarna akcija prikupljanja odeće za beskućnike u četvrtak

REG-beskucnici (1)
Prikupljanje garederobe za beskućnike u okviru projekta “Ljubav u akciji” održaće se u četvrtak 9. aprila od 14 do 17 časova, u prostorijama Udruzenja Fokus.
Potrebna je prolećna i letnja garderoba i obuća, donji veš i kozmetika. Neće se primati prljava, iscepana kao i svečana garederoba i ženska obuća na štikle.

“Takođe, planiramo da provedemo Veliki petak sa beskucnićima. Studenti Univerziteta u Novom Sadu u četvrtak farbaju jaja i pripremaju iznenađenje za beskućnike. Ljubav na delu bi trebalo svakodnevno da pokazujemo, potreba je zaista mnogo i sve je više naših sugrađana kojima naše malo znači baš puno. Želela bih da se zahvalim baka Branki iz Novog Sada koja ce donirati tortu, jaja i hranu. Takođe, veran donator obroka za beskućnike poslednjih meseci je Darko – Mačak iz Petrovaradina. To su ljudi velikog srca”, kaže za 021.rs organizatorka Tanja Ilijazović i poziva sve ljude da pomognu i priključe se ovoj humaniratnoj akciji.

“Ne možemo svi činiti velika dela, ali možemo činiti mala dela sa velikom ljubavlju”, poruke su organizatora. Garederobu za beskućnike treba doneti u Udruženja Fokus koje je na adresi Maksima Gorkog 42. (Suzana Stojićević)

Autor:021