Početna Gradske teme Humanitarna predstava za predškolce i školarce

Humanitarna predstava za predškolce i školarce

Premijera humanitarne predstave “Velika frka u maloj šumi” održaće se u subotu, 21. decembra s početkom u 18 časova u Vatrogasnom domu u Petrovaradinu, Pavla Jurišića Šturma 2.

Vesela i poučna predstava u izvedbi članova vartogasnog podmlatka Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovaradin namenjena je pre svega deci predškolskog i osnovno školskog uzrasta, ali jednako interesantna i starijoj publici.

Ulaznice će se prodavati po ceni od 200 dinara, a sva sredstva od prodaje namenjena su kupovini novogodišnjih paketića koji će biti podeljeni deci Petrovaradina u akciji “Deda Mraz vatrogasac” 30. decembra.

“Deda Mraz vatrogasac” je tradicionalna akcija Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovaradin u kojoj Deda Mraz u pratnji irvasa Rudolfa i pomoćnika, vatrogasaca, vatrogasnim kamionom obilazi Petrovaradin i deli najmlađim stanovnicima paketiće.

Predstavu su u potpunosti osmislili i izvode je članovi vatrogasnog podmlatka DVD Petrovaradin, deca starosti od 3 do 12 godina. Pripremu i organizaciju predstave su pomogli poznati novosadski glumac Emil Kurcinak i balerina Đina Sabo.

Budite i Vi deo novogodišnje čarolije. Pomozite da se prikupi što više sredstava i usreći što više dece tokom predstojećih praznika.

Izvor: NSU
Foto: Ilustracija/Pixabay