Početna Gradske teme Humanitarna trka za dečiji osmeh u nedelju u Kameničkom parku

Humanitarna trka za dečiji osmeh u nedelju u Kameničkom parku

Tradicionalna atletska, humanitarna “Trka za dečji osmeh” održaće se 10. marta u Kameničkom parku u 11 časova.

Kao i svake godine, održaće se Glavna trka od 10 km, Trka za sve od 4 km i Trka za decu: za predškolce na 100, za osnovce do 4. razreda na 400 i osnovce do 8. razreda na 800 metara.

I ove godine trka je humanitarnog karaktera, a novac prikupljen od kotizacija ići će na lečenje za dečaka Nemanju Prpa, koji je oboleo od tumora moždanog stabla i na lečenje Dejana Nikitića, inače dugogodišnjeg prijatelja “Trke za dečji osmeh”, kao i Crvenom krstu Apatina.

Prijave za trku na 4km i 10km idu isključivo putem sajta, dok su prijave za dečije trke moguće putem mejla novosadska.trka@gmail.com. Kotizacija za odrasle je 800 dinara, a za decu 300 dinara.

Prijave za trke su otvorene do petka u 20 časova, a na dan trke prijavljivanje neće biti moguće.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani, koji se osećaju psihofizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, dok deca moraju biti u pratnji roditelja, trenera ili nastavnika.

Ovo je šesta “Trka za dečji osmeh” po redu, u organizaciji Visoke poslovne škole strukovnih studija i AK Apatin, otvaranje prijavnog centra predviđeno je u nedelju u 9 časova, dok će učesnici svoje brojeve moći podići najkasnije do 10 i 45 časova.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay