Početna Gradske teme Humanitarna “Trka za dečji osmeh” u nedelju u Kameničkom parku

Humanitarna “Trka za dečji osmeh” u nedelju u Kameničkom parku

Tradicionalna humanitarna „Trka za dečji osmeh“, sedma po redu, u organizaciji Visoke poslovne škole strukovnih studija, biće održana u nedelju, 8. marta u Kameničkom parku. Start trke je u 11 časova.

Kao i svake godine, najavljene su: Glavna trka od 10 kilometara, Trka za sve od četiri kilometra, Štafetna trka od dva kilometra i Trka za decu: za predškolce na 100, za osnovce do 4. razreda na 400 i osnovce do 8. razreda na 800 metara.

I ove godine trka je humanitarnog karaktera, a novac prikupljen od kotizacija ići će za Sigurnu kuću Novi Sad i Svratište za decu u Novom Sadu.

Kotizacije za trku su 300 dinara po detetu. Za trke od četiri i 10 km iznosi 800 dinara po učesniku, a za štafetnu trku je 1.000 dinara po osobi. Prijave za trke su otvorene do četvrtka u 22 časa, a na dan trke prijavljivanje neće biti moguće.

Prijave se obavljaju isključivo preko sajta.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani, koji se osećaju psihofizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, dok deca moraju biti u pratnji roditelja, trenera ili nastavnika.

„Trka za dečji osmeh“ održava se sedmu godinu za redom, u organizaciji Visokе poslovne škole strukovnih studija i AK Apatin, otvaranje prijavnog centra predviđeno je u nedelju u 9 časova, dečje trke startuju u 10 časova, a glavna počinje u 11 časova.

Sve učesnike čekaju medalje i diplome.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay