Početna Gradske teme Humanitarni turnir u malom fudbalu na Klisi

Humanitarni turnir u malom fudbalu na Klisi

fudbal-1024x682

Na Klisi će se u nedelju, 5. juna održati jednodnevni turnir u malom fudbalu, kako bi se prikupio novac za Mihajla Filipovića iz Vrdnika, koji boluje od cerebralne paralize.

Turnir u malom fudbalu održaće se na igralištu osnovne škole Dušan Radović i počeće u 10 časova, a trajaće do 18 časova.

Organizator turnira je Mihajlov brat Milan Grbić, koji za 021 otkriva za je njegovom bratu potrebno još malo novca da bi polovinom jula otišao operaciju u Ćupriju.

“Ovo će Mihajlu biti treća operacija, koja će mu nadamo se pomoći da mu mišići ne atrofiraju. Drugari i uprava škole su mi izašli u susret i nadam se da ću uspeti da pomognem bratu”, kaže on.

Mihajlo Filipović iz Vrdnika ima 11 godina i boluje od teškog oblika cerebralne paralize. Za ovog dečaka su već organizovane brojne humanitarne akcije koje su mu pomogle prilikom dosadašnjeg lečenja.

Ekipe koje se prijave na nedeljni turnir plaćaju učešće u iznosz od 2.000 dinara, a na licu mesta biće i kutija u koju će moći da se ubaci novac. Ekipe koje žele da učestvuju mogu da se prijave lično Milanu na broj telefona 063/800-38-65.

Autor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com