Početna Gradske teme I o najstarijim sugrađanima neko misli: Donacije Prihvatilištu za stara lica i...

I o najstarijim sugrađanima neko misli: Donacije Prihvatilištu za stara lica i Gerontološkom centru “Novi Sad”

Kako bi jutarnji i večernji obrok korisnika “Prihvatilišta za odrasla i stara lica” u Beogradu i Gerontološkog centra “Novi Sad” učinila bogatijim, ali i ispunila svakodnevnicu onim malim znacima pažnje koji mogu da nas učine srećnijim, kompanija Neoplanta donirala je više hiljada komada svojih Patelina pašteta.

– Saradnju sa “Prihvatilištem za odrasla i stara lica” u Beogradu i Gerontološkim centrom “Novi Sad” uspostavili smo jer smo svesni koliko je značajna briga i o našim najstarijim sugrađanima. Drago nam je da smo ovom donacijom obrok za korisnike domova u Beogradu i Novom sadu učinili ukusnijim i nadamo se da će se saradnja na obostrano zadovoljstvo nastaviti i u narednom periodu kroz zajedničke humanitarne akcije – izjavila je Zora Kovačević, marketing menadžer u kompaniji Neoplanta.

Donacija “Prihvatilištu za odrasla i stara lica”“ u Beogradu i Gerontološkom centru “Novi Sad” deo je kontinuiranih aktivnosti koje kompanija Neoplanta sprovodi kako bi pomogla i pružila podršku onima kojima je to neophodno. Ova donacija, ali i ranije aktivnosti poput uručenja poklona štićenicima Dečijeg sela “Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici i izgradnje prvog dečijeg eko-zabavnog parka na Adi Ciganliji potvrđuju da briga o zajednici u kojoj posluje i posvećenost društveno odgovornim aktivnostima ostaju deo strateškog opredeljenja Neoplante.

Autor: NsHronika
Foto: Promo