Početna Gradske teme Ivan Ivanović: Oduvek sam voleo “Fazone i fore”, a verujem da će...

Ivan Ivanović: Oduvek sam voleo “Fazone i fore”, a verujem da će ih voleti i današnji klinci

0

Ivan Ivanovic instagramBiti deo emisije “Fazoni i fore” je za mene bila velika čast. Jedan od onih trenutaka kada znaš da bi dete koje si bio, bilo ponosno na to, što si kao odrastao doživeo. Ja sam oduvek voleo F&F, a verujem da će ih voleti i klinci danas. Ekipa je bila fenomenalna i svima želim mnogo uspeha, izjavio je Ivan Ivanović, popularni voditelj TV Prva, emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem , koji će u šestoj epizodi, zajedno sa koleginicom sa Radio televizije Vojvodina, Kristinom Đogo, čitati “Vesti iz nesvesti”.

Epizoda 06 (1)

Ove subote, draga deco i svi vi koji se tako osećate, imaćete priliku da naučite mnogo korisnih stvari, čujete zanimljive fazone, ali i da otkrijete sve o kajakaškom sportu o kome će vam pričati naša najuspešnija predstavnica ovog sporta kod nas, Olivera Moldovan, koja nije krila svoje oduševljenje kada smo je pitali da sa nama podeli svoje utiske sa snimanja:

Emisija je zaista divna i u našem domu se redovno pratila. Mislim da današnja deca od 5 do 10 godina, nemaju program koji može da im pomogne da lepše i zdravije odrastaju. Mnogo sam bila srećna kada su me obavestili da ću biti deo emisije “Fazoni i fore”. Mislim da je moja majka bila još više iznenađena. Kada sam joj saopštila u kojoj emisiji ću učestvovati, samo je rekla: “Ma ti si to pomešala, takve emisije više ne prave!” Moram priznati da sam bila oduševljena i sa voditeljima Vojinom i Marijom koji su bili fantastični, i imali toliko informacija o sportu kojim se ja bavim. Ambijent gde smo snimali emisiju bio je bajkovit. Prelepa građevina sa pogledom na reku, okružena prirodom… Da li može lepše? Cela ekipa je bila fantastična kao i zamisao svake epizode. Nadam se da će roditelji umeti da prepoznaju vrednosti emisije “Fazona i fora” i da će uz pomoć, jednog ovakvog programa, usmeriti svoju decu da uživaju u pravim čarima detinjstva, kao što su moji roditelji to radili sa mojim sestrama i naravno sa mnom!

12666538_1129185423788765_1627215775_n

Sigurni smo da ćete i ove subote biti uz male ekrane, tačno u 18časova i 20 minuta, kada će na prvom programu Radio televizije Vojvodine biti emitovana nova epizoda kultnog serijala “Fazoni i fore”!

Autor: Bojana Šević
Foto: Ivan Ivanović / Instagram; Promo