Početna Gradske teme Izaberite film za “Movie Night” sutra na Štrand Summer Festu

Izaberite film za “Movie Night” sutra na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

ČETVRTAK 01.08.

18:00 – 19:00 h – Turnir “Između sve vatre”
19:30 – 20:15 h – Chill out na Štrandu
21:00 h – Filmsko veče – Vreme je da izaberete svoj omiljeni filmski klasik, a ove nedelje u opcijama za glasanje nalaze se filmovi “The Wizard of OZ” (Čarobnjak iz Oza) i “Psiho” (Psiho). Izaberite svog favorita i koji film želite da gledate sutra uveče na Štrandu komentarom na našoj Facebook objavi OVDE ili putem Instagrama klikom OVDE.

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.