Početna Gradske teme Izmena saobraćaja u centru zbog dočeka Nove godine

Izmena saobraćaja u centru zbog dočeka Nove godine

0

Zbog organizovanja dočeka Nove godine na Trgu slobode i Trgu Republike u Novom Sadu, određuje se privremena zabrana saobraćaja u pojedinim ulicama u centru.

Saobraćaj će biti zabranjen u Njegoševoj, Miloša Hadžića, na Trifkovićevom trgu, u Đure Jakšića, Nikolajevskoj, Svetozara Miletića, Grčkoškolskoj, Zlatne grede (od Pašićeve do Daničićeve), Grozde Gajin, Natoševićevoj, Nikole Pašića (od Grčkoškolske do Skerlićeve), Modene, Ilije Ognjanovića, Trgu Republike, Daničićevoj, Kosovskoj i Šumadijskoj (od Ulice Aleksandra Tišme do Daničićeve).

Semafori u široj zoni centra, u noćnim satima 31. decembra, do 1. januara, radiće u režimu za dane vikenda, odnosno ukida se režim žutog treptućeg svetla.

U svim ulicama užeg centra grada (pešačke zone) biće zabranjen ulazak vozilima sa važećim odobrenjem, osim vozilima organizatora manifestacije, javnih komunalnih preduzeća i prioritetnih vozila.

Privremeno će biti zatvoren parking – garaža iza zgrade SNP-a koja će se koristiti za potrebe parkiranja vozila organizatora i gostiju i parking na Trgu Republike kod ulaza u pešačku zonu od 31. decembra u 14 časova do 1. januara u 7 časova.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od 31. decembra u 15 časova do 1. januara u 4 časa.

Izvor: Novisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay