Početna Gradske teme Izmenjen režim saobraćaja na Podbari i Grbavici

Izmenjen režim saobraćaja na Podbari i Grbavici

0

Javno komunalno preduzeće “Novosadska toplana“ Novi Sad u utorak, 23. juna 2020. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku ulica Dušana Vasiljeva i Episkopa Visariona.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za vreme trajanja radova privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Zbog pomenutih radova u delu Ulice Dušana Vasiljeva, od raskrsnice sa Ulicom Episkopa Visariona ka Ulici Marka Miljanova, biće zabranjen saobraćaj. Takođe, biće onemogućeno parkiranje vozila u blokovskom delu ulica Episkopa Visariona, Dušana Vasiljeva, Marka Miljanova i Beogradskog keja.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 1. avgusta 2020. godine.

Javno komunalno preduzeće “Novosadska toplana“ Novi Sad u utorak, 23. juna 2020. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena režima saobraćaja u Gogoljevoj ulici, od Tolstojeve ulice do raskrsnice sa Ulicom Miše Dimitrijevića.

Za vreme prve faze izvođenja radova obustavlja se saobraćaj u delu Gogoljeve ulice od broja 16 do broja 28 (od Tolstojeve ulice do Ulice Miše Dimitrijevića).

Određuje se obavezan smer “desno“ iz Tolstojeve ulice prema Gogoljevoj ulici, kao i obavezan smer “levo“ iz Gogoljeve ulice prema Tolstojevoj ulici, a u raskrsnici Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića, iz smera Ulice Doža Đerđa prema Ulici Miše Dimitrijevića određuje se obavezan smer “levo ili desno“.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 17. jula 2020. godine.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay