Početna Gradske teme JEDINSTVENI COLOR STUDIO U NOVOM SADU

JEDINSTVENI COLOR STUDIO U NOVOM SADU

NS hronika

Boja je jedan od najrasprostranjenijih proizvoda na tržištu koji se koristi za dekoraciju. Mogućnost izbora je ogromna: različite boje, stepeni sjaja, teksture i specijalni efekti. I kada neki dizajn ili ideja, sprovedena uz pomoć boje i lakova, prestane da vam se sviđa ili se ne uklapa u celokupni izgled enterijera, u većini slučajeva, situacija se može lako ispraviti. Prefarbajte staru površinu novom bojom ili izberite drugi način da dekorišete vaše površine.

Stanovnici Novog Sada i okoline mogu na jednom mestubesplatno dobiti stručnu pomoć u vezi sa uređenjem doma, a profesionalci u ovoj oblasti mogu se upoznati sa tehničkim karakteristikama proizvoda.

NS hronika1

Tikkurila Color Studio otvoren je na adresi Olge Petrov 36 i predstavlja mesto gde potrošač može da dođe po savet arhitekte, besplatno, svakodnevno, bez zakazivanja. Ne samo da može da se posavetuje, već je u mogućnosti da na licu mesta pogleda kako izgleda određena boja pod različitim vrstama svetla, kako se nanosi na zidove, pogleda izbor tapeta, rešenja za dečije sobe, kancelarije, sve prostorije u domu. Arhitekta je na raspolaganju za sva pitanja koja se tiču uređenja enterijera i eksterijera, dobijanje idejnog rešenja, isprobavanje i kupovinu boja i materijala, kao i preporuku za majstora.

U Tikkurila Color Studiju imate neograničen izbor nijansi boja, pa možete sebi dozvoliti eksperimentisanje u pravom smislu te reči. U Color Studiju možete pronaći proizvode sa kojima ćete imati mogućnost da stvarate umetnost u svom životnom ili radnom prostoru.

Foto: Promo