Početna Gradske teme Jelena Đoković na Exitu promovisala kampanju za izgradnju vrtića

Jelena Đoković na Exitu promovisala kampanju za izgradnju vrtića

0

– Prvi vrtić koji ćemo rekonstruisati biće vrtić u Čeneju i nadam se da ćemo sa realizacijom krenuti već sledeće nedelje – najavila je sinoć globalna direktorka Fondacije “Novak Đoković” Jelena Đoković.

Ona je na Exit festivalu održala konferenciju za novinare sa osnivačem Exita Dušanom Kovačevićem, kada su sve pozvali da učestvuju u humanitarnoj kampanji “Izgradimo vrtiće zajedno”.

– Jako je bitno da najmlađima obezbedimo normalne uslove za odrastanje i predškolsko obrazovanje, jer su vrtići veoma važni za decu i njihov dalji razvoj – rekla je Jelena Đoković.

Cilj kampanje je da tokom četiri dana trajanja Exita bude prikupljeno 18.450.000 dinara za rekonstrukciju i dogradnju vrtića u Čeneju.

Za sve korisnike domaćih mobilnih operatera otvoren je humanitarni broj 2205. Novac prikupljen tokom kampanje biće utrošen za izgradnju vrtića u celoj Srbiji. Cena poruke je 100 dinara.

Novak Đoković, koji igra na gren slem turniru u Vimbldonu, obratio se video porukom na konferenciji i pozvao sve da podrže kampanju i pošalju sms na broj 2205.

Izvor: Tanjug
Foto: Promo