Početna Gradske teme JGSP Novi Sad: Od danas više polazaka na pojedinim gradskim linijama

JGSP Novi Sad: Od danas više polazaka na pojedinim gradskim linijama

0

Kako bi se odgovorilo na prevozne zahteve građana i održao željeni nivo komfora i kvalitet usluge prevoza, u odnosu na aktuelni red vožnje na većini gradskih linija biće više polazaka radnim danima, subotom i nedeljom.

Smanjenjem intervala polazaka, povećan obim prevoza od navedenog datuma biće na linijama 1, 3, 5, 7A, 7B, 8, 9, 11A i 11 B.

– Ujedno obaveštavamo putnike da je uz NSmart aplikaciju koja u realnom vremenu pruža precizne informacije o dolasku autobusa na stajalište, korištenje javnog prevoza olakšano i postavljenim modernim panelima na 20 stajališta u gradu. Naime, displeji od ovog meseca prikazuju i informaciju o realnom vremenu dolaska autobusa na linijama čije trase prolaze stajalištem. Na ekranima se takođe može videti i spisak linija koje prolaze stajalištem, garažni broj vozila, izvod iz aktuelnog reda vožnje, QR kodovi koji vode prema veb sajtu preduzeća i NSmart portalu, te mapa mreža linija na kojima su isctrane trase i stajališta za liniju koju putnik odabere, stoji u saopštenju.

Novo autobusko stajalište na liniji 69

Na liniji 69 Novi Sad – Sremska Kamenica (Čardak) od 1. aprila u funkciji će biti novo autobusko stajalište u Ulici Majora Tepića (smer sa Čardaka, ispod ”Instituta”).

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: NSHronika.rs